Skip to content Skip to footer

Dr. Kocsis Domokos

Ügyvéd, LL.M.

Dr. Kocsis Domokos az iroda alapítója és irodavezetője. Gyakornoki idejét többek között a Weil Gotschal & Manges Ügyvédi Irodánál és a Lakatos, Köves és Társasi Ügyvédi Irodánál töltötte.

Ügyvédjelöltként az Ormai és Társai CMS Cameron McKenna Ügyvédi Irodában dolgozott, ahol a bank és pénzügyi jogi, valamint az ingatlanjogi területeken szerzett tapasztalatot. Szakvizsgája letétele után saját ügyvédi praxisát 2014-ben alapította meg. Szakterületei közé tartozik az ingatlanjog és annak megannyi részterülete, a társasági jog, a szerződések joga, a családjog és a peres képviselet. Számos akvizíciós és egyéb, nemzetközi és magyar vonatkozású üzleti tranzakció lebonyolításában is rész vett.

Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2011-ben. Egyetemi évei alatt Erasmus ösztöndíj keretében Németországban tanult, valamint egyéb ösztöndíjakat nyert el Aachenben, Bécsben és Bitolában folyó képzésekre. 2017-ben elvégezte a budapesti Central European University nemzetközi üzleti jogi programját, ahol LLM fokozatot és amerikai jogi diplomát szerzett. Az LLM program végzése során ösztöndíjjal Oxfordban kutatott.

A Budapesti Ügyvédi Kamarának 2011 óta tagja. A Magyar Bob- és Szánkó Szövetség felügyelőbizottságának elnöki tisztségét 2021 óta tölti be.